Pretul operatiei de cataracta

Clic aici pentru pretul operatiei de cataracta

Pretul operatiei de cataracta

Cititi mai multe despre operatia de cataracta, pregatirea pentru operatie si cum se desfasoara operatia de cataracta.

Pretul operatiei de cataracta depinde in primul rand de tipul cristalinului artificial ales. Acestea pot avea o suprafata sferica sau asferica. Cele mai performante sunt cele asferice, fiind si mai scumpe, care au o suprafata astfel conceputa incat performantele vizuale vor creste sensibil. Apoi, desi nu este o practica recomandata de toti specialistii oftalmologi, unele cristaline artificiale sunt prevazute cu un filtru galben incorporat, care va ridica si mai mult pretul. Grosimea acestuia este un alt criteriu de alegere. Concret, cel mai ieftin cristalin este in jur de 400 RON, iar cele mai scumpe, aproximativ 900 RON. Exista si modele multifocale care ajung si pana la 4000 RON.

Cititi mai multe despre pterigion.

Retineti: inainte de a va informa exact despre pretul operatiei de cataracta, apelati la o consultatie oftalmologica amanuntita pentru a se stabili exact gravitatea problemei cu care va confruntati. Puteti apela cu incredere la clinica OculusMed. Personalul de specialitate va va da cele mai corecte sfaturi si, daca se constata necesitatea unei operatii, veti beneficia de aportul celor mai noi echipamente din domeniu. Insa nu asteptati maturizarea catarctei pentru ca in aceste cazuri complicatiile post operatorii (glaucom secundar, subluxatie de cristalin) sunt mult mai frecvente.

pretul operatiei de cataracta

 

Noutati

Satisfactia vizuala in urma operatiei, este oferita de maniera in care am reusit sa personalizam cristalinul ce urmeaza a fi implantat. Un pacient care a inceput sa vada dupa indepartarea cataractei...

Read more...


Invalid query string!

Date de contact

Clinica de oftalmologie OCULUS-MED

Adresa: Str. Arhitect Mincu, Bloc 12 bis, Ap.3, Focsani, Judetul Vrancea, Romania
Tel: +40-237.223.506
Fax: +40-237.223.506
Website: www.oculusmed.ro

Urmariti-ne pe retele sociale

Facebook Twitter Google Bookmarks