VERION Image Guided System

Satisfactia vizuala in urma operatiei, este oferita de maniera in care am reusit sa personalizam cristalinul ce urmeaza a fi implantat. Un pacient care a inceput sa vada dupa indepartarea cataractei, este fericit in prima instanta, pentru ca nu vedea nimic sau foarte putin inainte de operatie.

Daca insa pentru a vedea cu intr-adevar bine, va trebui sa devina dependent de ochelari, uneori greu de suportat, fericirea sa se va pierde.

VERION este un sistem care prin precizia masuratorilor, contribuie determinant la rezultatul dorit postoperator-independenta de ochelari.

Are doua componente:

preoperator :

-culege date specifice fiecarui pacient ce urmeaza a fi operat, in scopul optimizarii rezultatelor operatiei. Astfel, in cabinetul de consultatii se obtin date legate de puterea dioptrica a corneei, diametrul acesteia, reperele anatomice proprii fiecarui ochi (vase sclerale, diametrul si pozitia acesteia, aspectul irisului). Aceste date permit personalizarea implantului de cristalin, cu ajutorul unor multiple formule de calcul, pe care le ofera aparatul. intraoperator :

-datele obtinute in cabinetul de consultatii, sunt transmise sistemului de ghidare din sala de operatii.

In felul acesta, chirurgul vede in timp real, proiectati direct pe ochi, parametrii necesari operatiei (pozitia inciziei, pozitionarea cristalinului si extrem de important, orientarea exacta a cristalinului toric la cei cu astigmatism. Se elimina astfel erorile de ghidaj manual, prezente pana la aparitia acestui aparat si consecintele nedorite ale acestora.

https://www.myalcon.com/products/surgical/verion-guided-system/improved-workflow.shtml

 

Noutati

Satisfactia vizuala in urma operatiei, este oferita de maniera in care am reusit sa personalizam cristalinul ce urmeaza a fi implantat. Un pacient care a inceput sa vada dupa indepartarea cataractei...

Read more...


Invalid query string!

Date de contact

Clinica de oftalmologie OCULUS-MED

Adresa: Str. Arhitect Mincu, Bloc 12 bis, Ap.3, Focsani, Judetul Vrancea, Romania
Tel: +40-237.223.506
Fax: +40-237.223.506
Website: www.oculusmed.ro

Urmariti-ne pe retele sociale

Facebook Twitter Google Bookmarks