Noutati
VERION Image Guided System
Satisfactia vizuala in urma operatiei, este oferita de maniera in care am reusit sa personalizam cristalinul ce urmeaza a fi implantat. Un pacient care a inceput sa vada dupa indepartarea cataractei, este fericit in prima instanta, pentru ca nu vedea nimic sau foarte putin inainte de operatie.

Daca insa pentru a vedea cu intr-adevar bine, va...

Read more...
 
CENTURION VISION SYSTEM
Acest aparat este nou nu pentru ca doar inlocuieste fostul aparat in sala de operatie, este asa pentru ca introduce un nou concept in chirurgia ultrasonica a cataractei.

Este unica platforma inteligenta care optimizeaza in fiecare moment operatia de cataracta, stabilind un nou standard in tehnologia facoemulsificarii prin reducerea timpilor...

Read more...
 
PANOPTIX
Noul implant de cristalin trifocal,lansat de firma Alcon in toamna acestui an,la Congresul European de Cataracta si Chirurgie Refractiva.

Ofera atat pacientilor care sufera de cataracta cat si celor cu presbiopie, o independenta foarte aproape de 100% de ochelari.

Deoarece pe langa cele doua focare clasice, ale implantelor progresive...

Read more...
 


Noutati

Satisfactia vizuala in urma operatiei, este oferita de maniera in care am reusit sa personalizam cristalinul ce urmeaza a fi implantat. Un pacient care a inceput sa vada dupa indepartarea cataractei...

Read more...


Invalid query string!

Date de contact

Clinica de oftalmologie OCULUS-MED

Adresa: Str. Arhitect Mincu, Bloc 12 bis, Ap.3, Focsani, Judetul Vrancea, Romania
Tel: +40-237.223.506
Fax: +40-237.223.506
Website: www.oculusmed.ro

Urmariti-ne pe retele sociale

Facebook Twitter Google Bookmarks