Chirurgie
Chirurgie Oftalmologica - Cataracta
 

Cataracta

Singurul tratament eficient pentru cataracta este operatia. Contrar vechilor pareri care considerau ca operatia de cataracta trebuie sa se faca in stadiul de maturitate al cataractei, conceptia moderna recomanda operatia in stadiul precoce.Cu alte cuvinte,nu trebuie asteptata pierderea completa a vederii si abia dupa aceasta sa ne...

Read more...
 
Chirurgie Oftalmologica - Glaucomul
Glaucomul

Operatia de glaucom pe care o efectuam la clinica noastra de oftalmologie se numeste trabeculectomie si consta in efectuarea unei fistule protejate cu rol de drenare a umoarei apoase in afara ochiului. Scopul operatiei este acela de a scadea presiunea intraoculara la o valoare ideala,nenociva pentru nervul optic.

Anestezia este...

Read more...
 
Chirurgie Oftalmologica - Pterigionul
 

Pterigionul

Este o formatiune conjunctivala care invadeaza cornea,cu evolutie lent progresiva pana la acoperirea completa a acesteia si compromiterea vederii. Tratmentul medicamentos este de obicei ineficient si singurul remediu cunoscut este cel chirurgical.

Operatia numita cura chirurgicala a pterigionului,consta in indepartarea...

Read more...
 
Chirurgie Oftalmologica - Viciile de refractie
 

Viciile de refractie


Toate viciile de refractie pot fi corectate chirurgical.Scopul acestor tipuri de operatii este acela de a nu mai purta ochelari sau lentile de contact.Exista doua cai prin care aceste operatii se pot realiza:

»  corneana - interventii cu laser pe cornee care este de fapt o lentila si din ajustarea dioptrica a...

Read more...
 
<< Start < Prev 1 2 Next > End >>

Page 1 of 2

Noutati

Satisfactia vizuala in urma operatiei, este oferita de maniera in care am reusit sa personalizam cristalinul ce urmeaza a fi implantat. Un pacient care a inceput sa vada dupa indepartarea cataractei...

Read more...


Invalid query string!

Date de contact

Clinica de oftalmologie OCULUS-MED

Adresa: Str. Arhitect Mincu, Bloc 12 bis, Ap.3, Focsani, Judetul Vrancea, Romania
Tel: +40-237.223.506
Fax: +40-237.223.506
Website: www.oculusmed.ro

Urmariti-ne pe retele sociale

Facebook Twitter Google Bookmarks